Arsovski nga DPMNE: A janë djegur dokumente nga zjarri i djeshëm që tregojnë keqpërdorim financiar?

Dje ishim dëshmitarë të një zjarri tjetër jashtëzakonisht të dyshimtë që ndodhi menjëherë pas meje në këtë ndërtesë, në inspektoratin shtetëror të mjedisit.
Zjarri që shpërtheu në inspektoratin shtetëror të mjedisit mjaft aksidentalisht ose jashtëzakonisht i dyshimtë, preku pikërisht pjesën ku ruhen dokumente dhe arkiva nga i njëjti institucion ose inspektorati shtetëror i mjedisit.
Kjo është arsyeja pse ne pyesim publikisht, çfarë përmbanin ato dokumente që u dogjën?
Sa dhe sa është dëmtimi i dokumenteve të djegura dhe materialit të djegur në këtë inspektorat?
Çfarë lloj dokumentesh janë djegur dje në zjarr?
Pse institucionet, Qeveria dhe Inspektorati Shtetëror i Mjedisit heshtin ende për këtë zjarr që ndodhi dje?
Pse nuk është publikuar asnjë raport zyrtar në media me të gjithë dëmin e shkaktuar, me të gjithë listën e dokumenteve që janë djegur?
Këtu ne po kërkojmë publikisht, e theksoj duke kërkuar publikisht, unë do të thërrisja këtu dhe mediat për të hetuar rastin, nëse është e vërtetë që dokumentet dhe raportet që tregonin keqpërdorim të parave nga projektet nga fondet evropiane që ishin ruajtur këtu në Inspektoratin Shtetëror për Mjedisin mjedisi, i destinuar për këtë institucion?
Me të njëjtat projekte, sipas informacionit tonë, ne po pyesim publikisht nëse ka pasur njerëz që janë anëtarë të LSDM-së?
Të kujtojmë se kjo nuk është rasti i parë i zjarrit që ka ndodhur vitet e fundit ndërsa kjo Qeveri është në pushtet.

Kishte një zjarr në Ministrinë e Drejtësisë dhe tani ka një zjarr në këtë inspektorat shtetëror mjedisor.
Asnjë rast që ka ndodhur në të kaluarën në këtë Qeveri të LSDM-së nuk është zvogëluar deri në fund, për të gjetur fajtorin e vërtetë për këto zjarre.
Dhe askush, por askush nuk arriti në përfundimin se çfarë dëmi dhe çfarë lloj dokumentacioni ishte djegur. Dhe askush, por askush nuk mori asnjë përgjegjësi për zjarrin që ndodhi së pari në Ministrinë e Drejtësisë dhe ne besojmë se do të jetë i njëjti tani.
Kurdoherë që LSDM është në pushtet, dokumentacioni që tregon krimin digjet

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

56 thoughts on “Arsovski nga DPMNE: A janë djegur dokumente nga zjarri i djeshëm që tregojnë keqpërdorim financiar?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *