Universiteti i Harvardit citon Kuranin i cili renditet si libri më i mirë për drejtësi nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit citon Kuranin, me fjalët e tij hyjnore, i cili është zb ulesa përfundimtare siç besohet nga muslimanët. Allahu e ka zgjedhur atë si librin e tij të fundit dhe të fundit. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Pa asnjë dyshim, ai erdhi nga Krijuesi i këtij Universi dhe na udhëzon në rrugën e duhur të të jetuarit.

Një shpërndarje e jotja dhe e imja i mundëson ta shohin gjithë bota këtë fakt nga universiteti më i mirë në botë!

Universiteti i Harvardit citon Kuranin, me fjalët e tij hyjnore, i cili është zbulesa përfundimtare siç besohet nga ne, muslimanët. Allahu e ka zgjedhur atë si librin e tij të fundit dhe të fundit. Pa asnjë dyshim, ai erdhi nga Krijuesi i këtij Universi dhe na udhëzon në rrugën e duhur të të jetuarit.

Rregullat dhe Drejtësia janë me përparësi të lartë në Islam dhe Librin e Shenjtë, i cili është plot me ligje thelbësore për njerëzit. Islami nuk ka ndonjë hapësirë për padrejtësi.

Në hyrje të Bibliotekës për Fakultetin, Shkolla Juridike e Harvardit, duke qenë e Shkollës së Shquar të Drejtësisë, ka shfaqur një ajet nga Sureja Nisa. Ai shpjegon se është ndër shprehjet më të mëdha në lidhje me drejtësinë në të kaluarën. Shkolla Juridike e Harvardit dihet se është shtëpia e bibliotekës më të madhe akademike në të gjithë botën dhe është pjesë e Universitetit të Harvardit.

Ajeti numër 135 nga Sureja / Kapitulli Nisa (grua) urdhëron qenien njerëzore të qëndrojë fort nga drejtësia. Në vijim bashkangjitur të gjithë vargun:

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

570 thoughts on “Universiteti i Harvardit citon Kuranin i cili renditet si libri më i mirë për drejtësi nga Universiteti i Harvardit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *