Paraqitet Gruevski rreth hetimit të sotëm: Gënjeshtër dhe e pavërtet. Një ditë do vërtetohet e gjitha

Qeveria vazhdon me përndjekjen politike dhe ndjekjet kundër meje dhe njerëzve të tjerë që i përndjekin ata për të zhvatur ndonjë deklaratë kundër meje.
Hetimi i sotëm ka të njëjtin qëllim si të gjithë ato të mëparshmit dhe është pa asnjë bazë sepse akuzat janë gënjeshtra të qarta dhe të ndërtuara për të diskredituar mua, përndjekur më tej, defokus publikun nga puna e tyre katastrofike, tregtia në interesin kombëtar, përvetësime të shumta dhe të përditshme. krimi dhe reketimi i kryer nga qeveria.
Gjithçka në njoftimin me të cilën ata hapën një hetim është një gënjeshtër dhe e pasaktë dhe një ditë gjithçka do t’u bie atyre. Vetëm traumat që ata u kanë bërë të gjithë atyre që i persekutojnë do të mbeten dhe kujtimi i kohës kur Maqedonia është një vend me numrin më të madh të të përndjekurve politikë në Evropë së bashku me të përndjekurit me qëllim që të detyrojnë veten të jenë një mjet i qeverisë në përndjekjen e disidentëve politikë.

Përndryshe, duke vepruar pas një propozimi të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për caktimin e masës së paraburgimit, sot para gjyqtarit të procedurës paraprake në Gjykatën Themelore Penale Shkup u zhvillua RN. për shkak të ekzistencës së një dyshimi të arsyeshëm se ai ka kryer veprën penale të pastrimit të parave dhe produkteve të tjera të veprës penale nga neni. 273 paragrafi. 45 të KP. Gjyqtari i procedurës paraprake, pasi shqyrtoi dhe vlerësoi propozimin, si dhe deklaratën e mbrojtjes dhe prokurorisë, miratoi një vendim që mbështeti edhe propozimin e RN. person i afërt me ish kryeministritn është dënuar me paraburgim për 30 ditë, sipas Gjykatës Themelore Penale në Shkup.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

2 thoughts on “Paraqitet Gruevski rreth hetimit të sotëm: Gënjeshtër dhe e pavërtet. Një ditë do vërtetohet e gjitha

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *