Vazhdon emërimi i drejtorëve dhe zv drejtorëve. Faton Ahmeti në fondin për sigurime shëndetësore

Në seancën e sotme, Qeveria mori vendime për emërimin e drejtorëve, duke vepruar drejtorët dhe anëtarët e bordeve të drejtorëve të disa ndërmarrjeve publike dhe shoqërive anonime në pronësi të Qeverisë së Maqedonisë Veriore, bazuar në propozimet e Komisionit Qeveritar të Emërimeve.
Në përputhje me këto propozime, Qeveria pranoi dorëheqjen e Borche Hadziev dhe e shkarkoi atë nga pozita e drejtorit të Fondit të Sigurimit të Depozitave, me kërkesën e tij dhe për ushtrues detyre të drejtorit. Amir Shabani u emërua drejtor.

Qeveria pranoi dorëheqjen e Armir Sadiki dhe shkarkoi presidentin e përkohshëm. Borce Hadziev u emërua drejtor i Byrosë së Prokurimit Publik dhe drejtor i Byrosë.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore përfundoi t’i rekomandojë Bordit të Drejtorëve të Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalid të Republikës së Maqedonisë Veriore C.O. Shkup, për aktrim Drejtori i Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalidor të Republikës së Maqedonisë Veriore për të zgjedhur Biljana Jovanovska, dhe për për të zgjedhur Shaip Zenelji si nëndrejtor.

Sot, Qeveria pranoi dorëheqjen e Orhan Ramadanit dhe e largoi atë nga pozita e Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore të Republikës së Maqedonisë Veriore, me kërkesën e tij, dhe caktoi Faton Ahmeti si Ushtrues të Detyrës. drejtori i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore deri në emërimin e një drejtori pas një vendi të lirë pune, por jo më gjatë se gjashtë muaj.

Në seancën e sotme, Qeveria emëroi Besir Dearin si ushtrues detyre Nëndrejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare dhe Blerim Idrizi për Ushtrues të Detyrës Zëvendës Drejtori i Zyrës Shtetërore të Pronësisë Industriale.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

20 thoughts on “Vazhdon emërimi i drejtorëve dhe zv drejtorëve. Faton Ahmeti në fondin për sigurime shëndetësore

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *