870 të infektuar dhe 14 humbje nga covid në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orë që keni bërë 2647 testera, regjistruar në 870 të reja në kovë-19 në:
– Скопје 422
– Куманово 28
– Dhjetor 10
– Shtator 25
– Прилеп 28
– Тетово 64
– Струга 10
– Велес 38
– Битола 29
– Охрид 26
– Кавадарци 9
– Гостивар 23
– Гевгелија 13
– Струмица 55
– Крива Паланка 5,
– Радовиш 10
– Krushevë 1
– Komente 13
– Пробиштип 4
– Демир Хисар 2
– Македонски Брод 1
– Берово 3
– Валандово 2
– Виница 1
– Делчево 6
– Кратово 3
– Свети Николе 4
– Кичево 20
– 7 shtator
– Неготино 8

14 persona, numri i pacientëve nga Shkupi (51, 60 dhe 83g), numri i Куманово (65, 71 dhe 53g), një pacient nga Dekari (80g), dyvjeçari nga Prilep (55 dhe 56g), një nga Tetova (63g) ), një nga Velesi (65g), një nga Strumica (68g), një nga Radiosh (72g) dhe një tjetër nga Kratovo (75g). Të gjithë janë të gatshëm në kushtet e sëmundjes.

Instituti i Detajit për Regjistrin e Shëndetit të Shëndetshëm 292 OZRADOVENI P пациенR T:
– Скопје 142
– Куманово 14
– Hap 8
– Прилеп 9
– Тетово 21
– Струга 2
– Велес 2
– Битола 9
– Охрид 4
– Кавадарци 2
– Гостивар 4
– Гевгелија 5
– Струмица 26
– Радовиш 7
– Komente 6
– Probiistip 1
– Pesë 1
– Берово 5
– Валандово 3
– Кратово 1
– Свети Николе 3
– Кичево 8
– Renes 4
– Неготино 5

Tani për tani në vendin e bërë gjithsej 240.658 testime për KOD-19.

Numri i përgjithshëm i regjistrimeve kovare në fushën e tokës nga fillimi i epipadimit të duhur në 28697, numri i të dhënave më të hershme në 19771, në postimin e 963, në rast se aktivizohet në vitin 7963.
—–

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2647 teste dhe 870 rastësisht të reja në Covid-19 janë regjistruar në:

– Shkup 422
– Kumanovë 28
– Dibër 10
– Shtip 25
– Prilep 28
– Tetovë 64
– Strugë 10
– Veles 38
– Manastir 29
– Ohër 26
– Kavadar 9
– Gostivar 23
– Gjevgjeli 13
– Strumicë 55
– Kriva Pallankë 5,
– Radovish 10
– Krushevë 1
– Koçanë 13
– Probishtip 4
– Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 1
– Berovë 3
– Valandovë 2
– Vinicë 1
– Dellçevë 6
– Kratovë 3
– Sveti Nikollë 4
– Kërçovë 20
– Resnjë 7
– Negotinë 8

Kanë ndërruar jetë 14 persona, tre pacientë nga Shkupi (51, 60 dhe 83 vjeç), tre nga Kumanova (65, 71 dhe 53 vjeç), një pacient nga Dibra (80 vjeç), dy nga Prilepi (55 dhe 56 vjeç), një nga Tetova (63 vjeç), një nga Velesi (65 vjeç), një nga Strumica (68 vjeç), një nga Radovishi (72 vjeç) dhe një pacient nga Kratova (75 vjeç). Të gjithë pacientët ndërruan jetë në kushte spitalore.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 292 pacientë të rikuperuar nga:

– Shkup 142
– Kumanovë 14
– Shtip 8
– Prilep 9
– Tetovë 21
– Strugë 2
– Veles 2
– Manastir 9
– Ohër 4
– Kavadar 2
– Gostivar 4
– Gjevgjeli 5
– Strumicë 26
– Radovish 7
– Koçanë 6
– Probishtip 1
– Pehçevë 1
– Berovë 5
– Valandovë 3
– Kratovë 1
– Sveti Nikollë 3
– Kërçovë 8
– Resnjë 4
– Negotinë 5

Deri më tani, në vend gjithnjë janë bërë 240,658 teste në Covid-19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikimit në vendin tonë që nga plotësimi i sëmundjes është 28697, numri i pacientëve të rikuperuar është 19771, numri i vdekjeve është 963 dhe numri i rasteve aktive është 7963.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *