K-15 për të punësuarit në organet shtetërore nga viti i ardhshëm njofton Qeveria

Qeveria njoftoi se në takimin me përfaqësuesit e UPOZ ishte dakorduar në Buxhet për vitin 2021 për herë të parë që të sigurohet pagesa e pagës së pushimeve në përputhje me Marrëveshjen Kolektive të nënshkruar, dmth për organet e administratës shtetërore, shërbimet profesionale të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjykatat, prokuroritë publike, institucionet penitenciale dhe korrektuese, Avokatura e Shtetit, komunat, Qyteti i Shkupit, komunat në Qytetin e Shkupit, agjencitë, fondet dhe organet e tjera të themeluara nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në takimin me përfaqësuesit e Sindikatës së UPOZ u diskutua që Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të drejtojë pagesën e pagës së pushimeve në korrik, gusht dhe shtator 2021, dmth menjëherë pas përmbushjes së kushtit që punonjësi të punojë së paku gjashtë muaj në vitin kalendarik me punëdhënësin “, tha qeveria.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

127 thoughts on “K-15 për të punësuarit në organet shtetërore nga viti i ardhshëm njofton Qeveria

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *