Sot deputetët duhet të votojnë paketën financiare, ndihmën për kovid19. Parashihen ndihma në shumë kategori

Në axhendën parlamentare sot janë ligjet sipas të cilave shteti do të jetë në gjendje të paguajë ndihmë financiare për pagën e punëdhënësve dhe të vetëpunësuarve që kanë të ardhura të reduktuara. Ndihma jepet në paketën e katërt të masave. Me Projektligjin për Ndihmën Financiare për Punëdhënësit, ata mund të marrin ndihmë për pagat e punëtorëve për muajt Tetor, Nëntor dhe Dhjetor, nëse kanë ulje të mesatares mujore të të ardhurave totale të realizuara në periudhën nga Prilli i këtij viti deri në Tetor, pra Nëntorin. ose dhjetor, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Projektligji për ndihmë financiare për të vetëpunësuarit siguron ndihmë financiare prej 17,410 denarë për muajt tetor, nëntor dhe dhjetor, dhe gjendja zvogëlohet të ardhurat me të paktën 30 përqind.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

10 thoughts on “Sot deputetët duhet të votojnë paketën financiare, ndihmën për kovid19. Parashihen ndihma në shumë kategori

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *