Poshta e Maqedonisë së Veriut marrëveshje me Halkbank AD Shkup. Qeveria do ndihmon Poshtën për pagesa të pagave

Në seancën e sotme, u miratua Vendim për të dhënë pëlqimin për pranimin e ofertës përfundimtare të Halkbank AD Shkup për lidhjen e një Marrëveshje Bashkëpunimi me SHA “Poshta e Maqedonisë së Veriut” dhe miratoi Marrëveshjen për përcaktimin e shumës së tarifave për kryerjen e shërbimeve në SHA “Posta”. të Maqedonisë së Veriut ”- Shkup në emër të Halkbank AD Shkup.

Me këtë vendim, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në cilësinë e Asamblesë së Aksionarëve të Shoqërisë Aksionare për Transport Postar “Posta e Maqedonisë së Veriut në pronësi të shtetit – Shkup, e pranoi si ofertën më të favorshme të Halkbank AD Shkup në përputhje me dy kriteret e miratuara për vlerësimin e ofertave. në lidhje me afatin e zbatimit të kontratës prej 2 muajsh, si dhe në lidhje me përqindjen e ndarjes së të ardhurave të përbashkëta të realizuara në vlerë prej 71% për “Postën e Maqedonisë Veriore” me 29% për Halkbank AD Shkup.

Në këtë seancë, Qeveria shqyrtoi dhe miratoi Informacionin mbi gjendjen financiare të SHA “Posta e Maqedonisë Veriore” Shkup në kushtet e një pandemie me KOVID-19 dhe ndalimin e shërbimeve financiare për shkak të falimentimit të Bankës Eurostandard AD Shkup, dhe miratoi një Vendim për miratimin e fondeve nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë Veriore për vitin 2020 miratoi Vendimin për aprovimin e fondeve nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë Veriore për vitin 2020 ekskluzivisht për qëllimin për të cilin ishin alokuar, dmth. Për pagimin e pagave për punonjësit.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

One thought on “Poshta e Maqedonisë së Veriut marrëveshje me Halkbank AD Shkup. Qeveria do ndihmon Poshtën për pagesa të pagave

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *