Qeveria rekomandon dhe kushtëzon komunat me projekte kapitale. Publikoni në web faqe të internetit dokumentet për transparencë

Qeveria u rekomandon komunave, Qytetit të Shkupit dhe komunave në Qytetin e Shkupit, si dhe mbajtësve të informacionit të vendosur prej tyre brenda 30 ditësh që të publikojnë në faqet e tyre të internetit dokumentet dhe informacionet e parashikuara në nenin 10 të Ligjit për Qasje të Lirë për informacionin publik.

Për më tepër, Qeveria informon komunat, si dhe mbajtësit e informacioneve të vendosura prej tyre, se realizimi i të gjitha projekteve të reja kapitale për vitin 2021 për zhvillimin lokal nga buxheti qendror, investimet kapitale për zhvillimin lokal nga programi TAV, pastaj projektet e zhvillimit lokal nga programet botërore Banka dhe Banka Evropiane e Investimeve, si dhe programet e efiçiencës së energjisë të destinuara për njësitë e vetëqeverisjes lokale do të kushtëzohen nga zbatimi i plotë i rekomandimeve në përputhje me politikat e qeverisë për transparencë dhe në përputhje me detyrimet e Ligjit për Qasje të Lirë në Informacionin Publik.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *