Shtrejtohen parkingjet në qytetin e Shkupit

Parkimi i parkingjeve të menaxhuara nga Ndërmarrja Publike “Parkimi i Qytetit” në Shkup do të jetë pesë denarë më i shtrenjtë njoftojnë nga NP Parkimi i Qytetit.  Sipas listës së re të çmimeve që duhet të miratohet në seancën e Këshillit të Qytetit të Shkupit që do të mbahet të Mërkurën, propozohen çmime të reja për parkimet e zonave dhe ato të hapura me devijim, si dhe për biletat mujore për punonjësit në garazhet shumëkatëshe.

Një orë parkim në zonën A në vend të 45 do të jetë 50 denarë, në zonën B në vend të 35 do të jetë 40 denarë, ndërsa në zonat C dhe D ku deri më tani një orë kushton 25 tani do të jetë 30 denarë.

Do të ketë një çmim të ri për biletat mujore të parkimit në garazhet shumëkatëshe për punonjësit dhe kompanitë që gravitojnë rreth parkimit. Në vend të 1.o00 çmimi është propozuar të jetë 2,000 denarë.

“Arsyeja e rritjes së çmimit për parkim është për shkak të rritjes së kostove për mirëmbajtjen e parkingjeve publike dhe garazheve shumëkatëshe të menaxhuara nga kompania. Shpenzimet për ujë, energji elektrike, mirëmbajtjen e ashensorëve dhe pajisjet e instaluara në parkingje janë rritur ”, thuhet në shpjegimin e NP“ Parkimi i Qytetit ”.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *