409 persona të tjerë kanë raportuar shërimin e Institutit të Shëndetit Publik, kështu që aktualisht janë 10.590 raste aktive të infeksionit, raporton Vijesti.

556 njerëz kanë vdekur në Malin e Zi që nga fillimi i epidemisë dhe 547 që nga fillimi i qershorit. Janë regjistruar gjithsej 39.607 raste të infektimit me koronavirus.