Ministria e Ekonomisë ka azhurnuar listën e qytetarëve të përfshirë në paketën e katërt të masave. Afati deri më sot

Ministria e Ekonomisë ka azhurnuar listën e qytetarëve të përfshirë në paketën e katërt të masave për t’u marrë me krizën e koronës. Kjo listë është tashmë e disponueshme në uebfaqen “Unë blej në shtëpi”, dhe këta janë qytetarë që plotësojnë kushtet për të marrë ndihmë prej 6000 denarë për blerjen e produkteve vendore.

https://www.kupuvamdomasno.gov.mk/mk/

Lista do të përfshijë gjithashtu prindër të vetëm, artistë të filmit dhe pop-it që kanë përmbushur kushtet për të marrë ndihmë.

-Mbështetje për qytetarët, mbështetje për prodhuesit dhe ofruesit e shërbimeve maqedonase Mbështetje financiare për qytetarë me të ardhura të ulëta, përfitues pensioni, përfitues të së drejtës së sigurimeve shoqërore për të moshuarit, të rinjtë e moshës 16 deri 29 vjeç, prind i vetëm, fëmijë pa prindërit dhe kujdesi prindëror, artistët dhe aktorët e tjerë të kulturës, krijuesit e filmave dhe artistët e estradës, është renditur në faqen e internetit “Blerja në shtëpi”.

Rreth 300,000 qytetarë do të marrin ndihmë prej 6,000 denarë për blerjen e produkteve vendore, për të cilat janë ndarë 27 milion euro.

Në faqe thuhet gjithashtu se nëse dikush mendon se duhet të jeni përfitues i ndihmës financiare, por nuk është në listën e përfituesve, mund të paraqisni një ankesë.

Afati i fundit për dorëzimin e ankesave është sot, pra 21 dhjetor. Pas këtij afati, ankesat nuk do të merren parasysh, thuhet në faqen “Unë blej në shtëpi”. faktor/

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

6 thoughts on “Ministria e Ekonomisë ka azhurnuar listën e qytetarëve të përfshirë në paketën e katërt të masave. Afati deri më sot

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *