Në Ditën e Përurimit, Twitter do të rivendosë @POTUS, @WhiteHouse dhe llogaritë e tjera në zero ndjekës dhe do t’u bëjë përdoruesve kërkesa që të ndjekin përsëri llogaritë e reja të kontrolluara nga Biden, nëse ata duan ta bëjnë një gjë të tillë.

Postimet ekzistuese nga administrata Trump do të arkivohen në llogari të reja (p.sh., @ POTUS45 dhe @ WhiteHouse45) të mbajtura nga Administrata Kombëtare e Arkivave dhe Regjistrimeve (NARA)./TELEGRAFI