Qeveria e RMV sot mban seancën e 35 të saj

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot, duke filluar nga ora 12:00, do të mbajë seancën e saj të rregullt të 35-të. Në seancë, me propozim të Ministrisë së Financave, Qeveria do të shqyrtojë Projektligjin për Buxhetet, i cili rregullon procedurën për përgatitjen, miratimin, ekzekutimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë Veriore dhe buxhetet e njësive të vetëqeverisjes lokale dhe Qytetin e Shkupit. ekzekutimin e së njëjtës. Nga e njëjta Ministri, në rendin e ditës për shqyrtim është Informacioni mbi takimin përgatitor me Delegacionin e Bashkimit Evropian për Programin e Reformës Ekonomike 2021 – 2023. Ministrave për shqyrtim do t’u paraqitet Informacioni mbi miratimin e një liste të vetme të rishikuar të projekteve, të harmonizuara me Planin Ekonomik dhe të Investimeve të Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor, me propozimin e Sekretariatit për Çështjet Evropiane.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *