JSP: Vlefshmëria e biletës studentore falas mund të zgjatet deri në fund të shkurtit

Studentët që kanë një biletë vjetore për përdorim falas të transportit publik në Shkup do të jenë në gjendje të zgjasin vlefshmërinë e saj deri në fund të shkurtit, 2021, tha JSP.

“Me kërkesë të Asamblesë Studentore të Universitetit (USS) në UKIM, JSP njoftoi se po zgjat afatin për biletat studentore për përdorim falas të transportit publik. “Në vend të fundvitit, nga 31 dhjetori, siç ishte më parë, studentët do të jenë në gjendje të përdorin kartat e tyre vjetore dhe të vazhdojnë vlefshmërinë e tyre deri në fund të shkurtit 2021,” tha JSP.

Të gjithë studentët me kohë të plotë në fakultetet shtetërore në Shkup deri në studimet universitare kanë të drejtë të përdorin biletën, pa kufizime moshe.

Vlefshmëria e biletës zgjatet çdo vit shkollor, dhe për studentët të cilët regjistrohen për herë të parë për herë të parë dhe sigurojnë (marrin) një biletë falas, vlefshmëria e saj është automatikisht deri në fund të vitit kalendarik vijues.

Studentët e tjerë vazhdojnë vlefshmërinë e biletës me një vërtetim të studentit me kohë të plotë dhe një semestër dimëror të certifikuar.

Lidhur me transportin falas për nxënësit e shkollave të mesme, JSP njoftoi se biletat nuk do të vlejnë gjatë pushimeve të dimrit.

“Nxënësit e shkollave të mesme nga viti i parë, nga fillimi i semestrit të dytë, do të mund të përdorin transportin publik falas vetëm me një kartë të personalizuar” Skopska “, dmth nga e premtja (01.01.201) bileta e përkohshme në letër pushon së vlefshmja”, raportoi nga JSP./lokalnomk

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

2 488 thoughts on “JSP: Vlefshmëria e biletës studentore falas mund të zgjatet deri në fund të shkurtit