Kompanitë tre muaj kohë për tu regjistruar pronarët e vërtetë në Regjistrin Qendror

Për tre muaj, të gjitha ndërmarrjet duhet të japin të dhëna për pronarët e vërtetë. Kompanitë e sapo krijuara kanë 8 ditë kohë për t’i regjistruar në regjistrin e ri kombëtar të pronarëve të vërtetë. Ky regjistër është funksional sot. Pa këto të dhëna, kompanitë nuk do të jenë në gjendje të veprojnë. Përmes regjistrit kombëtar, shteti merr një mjet për të luftuar pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit dhe të dhënat do të jenë në dispozicion të publikut. Regjistri Kombëtar i Pronarëve të Vërtetë është një detyrim i ndërmarrë për të qenë në përputhje me legjislacionin Evropian dhe krijimi i tij u ndihmua nga Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar. sitel/

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

38 thoughts on “Kompanitë tre muaj kohë për tu regjistruar pronarët e vërtetë në Regjistrin Qendror

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *