Regjistrimi i popullsisë, Komunat afat deri më sot për të dorëzuar propozim listat e komisionit

Barrën më të madhe të Regjistrimit të ardhshëm do ta mbajnë komunat, megjithëse ato rrallë përmenden në Ligjin e Regjistrimit. Do të formohen komisionet rajonale të regjistrimit, të kryesuara nga sekretari i komunës më të madhe në rajon, dhe ai do të përfshijë zyrtarë të tjerë administrativë nga komunat që mbulohen nga rajoni, të cilët do të zgjidhen nga kryetari i komunës. Komunat kanë afat deri më sot për të dorëzuar listat në Zyrën e Statistikave të Shtetit. Sipas Kocevskit, kjo është një sfidë për komunat. Në kushte krize, ato tani duhet të riorganizohen, në mënyrë që të mundësojnë punë paralele dhe të pandërprerë të komunës dhe zbatimin e regjistrimit.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

10 thoughts on “Regjistrimi i popullsisë, Komunat afat deri më sot për të dorëzuar propozim listat e komisionit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *