Lista e hollësishme e ndërmarrjeve që nuk kanë paguar rroga dhe kanë marrë ndihmë shtetërore

Qeveria ka lëshuar një listë të azhurnuar të kompanive që morën ndihmë financiare nga shteti si një masë kundër krizës për dhjetor, por nuk paguanin punonjësit e tyre. Siç kemi informuar më parë, këto janë 306 kompani në vend. Drejtori i PRO Sanja Lukarevska tha se për këta punëdhënës Zyra për të Ardhura Publike përgatiti dhe dorëzoi vërejtje për pagën e papaguar, dhe pas skadimit të vërejtjes, ndaj atyre që nuk do të paguajnë pagën do të ndjekin procedurën e pagimit të detyruar të pagës me bllokimin e fondeve në llogaritë e tyre të transaksionit dhe transferimin e fondeve në llogaritë e punonjësve dhe në llogaritë e pagesave për të ardhurat publike. Lista e plotë mund të gjendet në LINK-un në vijim

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

131 thoughts on “Lista e hollësishme e ndërmarrjeve që nuk kanë paguar rroga dhe kanë marrë ndihmë shtetërore

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *