DHP: Afati për të aplikuar për mbështetje financiare zgjatet deri më 31 mars

Ata që nuk kanë paraqitur një kërkesë të plotë për mbështetje financiare mund ta bëjnë këtë deri më 31 mars, tha Zyra e të Ardhurave Publike transmeton kanal5.

Zyra e të Ardhurave Publike raporton se llogaritarët, individët e vetëpunësuar, si dhe punëdhënësit që kanë ushtruar të drejtën e tyre për mbështetje financiare për t’u marrë me krizën shëndetësore dhe ekonomike të koronavirusit COVID-19, kanë paraqitur një kërkesë jo të plotë për një rimbursim. Duke u kthyer në një dhënia e mbështetjes financiare deri në afatin e fundit të dorëzimit 25 Mars 2021, jo më vonë se 31 Mars do të jetë në gjendje të paraqesë një formë të ri – korrigjuar.

Kërkesa për llogaritjen e shumës për kthimin e mbështetjes financiare të marrë për pagën e pagave për muajt prill, maj dhe qershor 2020 – “formulari DB-BV-FP-2”, Kërkesa për llogaritjen e shumës për kthimin e pranuar mbështetje financiare për pagesën e pagave për muajt tetor, nëntor dhe dhjetor 2020 – “formulari DB-BV-FP-1”, Kërkesë për llogaritjen e shumës për ripagimin e subvencionit të marrë për pagesën e kontributeve të sigurimit të detyrueshëm për muajt e Prill, Maj dhe Qershor 2020 “forma DB-BV-SPZSO”, Kërkesë për llogaritjen e shumës për kthimin e mbështetjes financiare të marrë për pagesën e mjeteve financiare “formulari DB-BV-FP”, Kërkesa për llogaritjen e shumës për kthim të mbështetjes financiare të marrë për pagimin e pagave për muajt prill, maj dhe qershor 2020 “forma DD-GDP / BVFP-1”, Kërkesa për llogaritjen e shumës për ripagimin e mbështetjes financiare të marrë për pagën e pagave për muajt e Tetor, Nëntor dhe Dhjetor 2020 “forma DD-GDP / BVFP-2”, Kërkesa për llogaritjen e shumës për ripagimin e subvencionit të marrë për pagimin e kontributeve të sigurimit të detyrueshëm për muajt prill, maj dhe qershor 2020 “forma DD-GDVP BV-SPZSO”, Kërkesa për shndërrim të mbështetjes financiare për pagimin e pagave në një “formë B-PFPG”, thuhet në njoftimin nga DHP.

Shpërndaje lajmin me të tjerët
0Shares
0 0 0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *